E-mail: sales@fle-nl.com   •   Telefoon: +31 (0)174 520010
apr 24

Medewerker order invoer – tijdelijk

VACATURE
Medewerker order invoer

Freight Line Europe is gespecialiseerd in het vervoer van groenten en fruit naar het Verenigd Koninkrijk.  Wij verzorgen 24 uur per dag, 7 dagen in de week diensten variërend van groepage tot complete vrachten en van forwarding services tot de mogelijkheid voor op- en overslag. Wegens vervanging zijn wij per direct op zoek naar een tijdelijke medewerker Order Entry voor 6 maanden met ervaring in de AGF branche.

Voor deze functie zijn we opzoek naar een echte aanpakker met een positieve instelling. Om de functie succesvol in te kunnen vullen werk je zeer nauwkeurig, ben je stressbestendig en werk je gestructureerd waardoor je in alle hectiek altijd het overzicht bewaart.

Daarnaast ben je een echte teamplayer, communicatief sterk en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en  Engelse taal, zowel in woord en geschrift. Bij voorkeur beschik je over logistieke kennis in combinatie met AGF kennis.

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

  • Dagelijkse telefonische communicatie met klanten
  • Afhandeling orders en vragen via de mail
  • Order invoer in ons transport management systeem
  • Administratieve ondersteuning van de planning

Wij bieden een deeltijd dienstverband met werktijden tussen 9.00 en 14.30 in een prettige, informele, hands on en dynamische werksfeer, met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.fle-nl.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Leave a reply