Financieel Administratief
Medewerker (parttime) 

Vacature: Financieel Administratief Medewerker (parttime)

Een gave baan als Financieel Administratief Medewerker bij een groeiend transportbedrijf? Lees snel verder om te kijken of deze kans voor jou is weggelegd.

Wie zijn wij?

Freight Line Europe is gespecialiseerd in het geconditioneerd transport tussen Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Wij verzorgen 24 uur per dag, 7 dagen in de week diensten variërend van groepage tot complete vrachten. Daarnaast verzorgen wij forwarding services en hebben wij de mogelijkheid voor op- en overslag. Freight Line Europe is een gezond en ambitieus bedrijf dat vanwege de sterke groei op zoek is naar een Financial Administratief Medewerker met een hands-on mentaliteit.

Wat ga je doen?

Voor deze functie zijn we opzoek naar een echte aanpakker met een cijfermatig inzicht. Om de functie succesvol in te kunnen vullen werk je zeer nauwkeurig, ben je stressbestendig en werk je gestructureerd waardoor je in alle hectiek altijd het overzicht bewaart. Daarnaast ben je een echte teamplayer, communicatief sterk en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en  Engelse taal, zowel in woord en geschrift. De belangrijkste taken zijn als volgt:

  • Het verzorgen van de crediteuren- en debiteurenadministratie.
  • Het verzorgen van de grootboekadministratie.
  • Het inboeken en controleren van inkoopfacturen.
  • Inboeken van bankafschriften.
  • Het verwerken van de facturatie.
  • Ondersteuning bij overige kantoorwerkzaamheden.

De ideale collega

Je bent nieuwsgierig en hebt een passie voor jouw vak! Je hebt een mbo opleiding afgerond in de financiële richting. Je beschikt over meerdere jaren ervaring op een financiële administratie, bent tussen de 24 en 32 uur per week inzetbaar en bent woonachtig in een straal van 30 km rond Maasdijk. Bij voorkeur beschik je over affiniteit met de transportsector. Je hebt een goed gevoel voor systemen en hebt bij voorkeur gewerkt met Exact online. Onze nieuwe collega is een echte teamplayer, werkt accuraat en efficiënt, staat stevig in je schoenen en is niet te beroerd om de mouwen op te stropen en daad bij het woord te voegen.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een goed salaris, passend bij jouw achtergrond en ervaring en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.
  • 8% vakantietoeslag, een bijdrage in de pensioenopbouw en een ruime verlofregeling van 5,5 vakantieweken per jaar.
  • Een energiek en gedreven team.

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op https://fle-nl.com/werken-bij/.

Direct online solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op met Freight Line Europe

CONTACT