E-mail: sales@fle-nl.com   •   Telefoon: +31 (0)174 520010
apr 24

Trailer chauffeur – weekend

VACATURE
Trailer Chauffeur voor de weekenden

Freight Line Europe is gespecialiseerd in het vervoer van groenten en fruit naar het Verenigd Koninkrijk.  Wij verzorgen 24 uur per dag, 7 dagen in de week diensten variërend van groepage tot complete vrachten en van forwarding services tot de mogelijkheid voor op- en overslag. Wegens uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar weekend chauffeurs waarbij je standaard op zaterdag werkt.

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor een juiste afhaal en levering van onze goederen. Je denkt zoveel mogelijk mee met onze klanten en de planners. Je zorgt voor een accurate afhandeling van de administratie en een goede verzorging van de auto waarop je rijdt.

Daarnaast heb je een flexibele instelling en weet van aanpakken. Je beschikt over een CE rijbewijs incl. code 95 en een bestuurderskaart voor de tachograaf. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent zelfstandig en gaat zorgvuldig met je administratie om.

Samengevat heb jij:

  • rijbewijs CE in bezit
  • Code 95 is een pre
  • aantoonbare ervaring als vrachtwagenchauffeur in groente & fruit transport
  • een flexibele instelling
  • de kwaliteit om zelfstandig en klantgericht te werken
  • goede beheersing van de Nederlandse taal

Wij bieden een deeltijd dienstverband met werktijden tussen 08:30 en 18:30 in een prettige, informele, hands on werksfeer, met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.fle-nl.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

Leave a reply