DOEN WAT JE ZEGT. BELOFTES NAKOMEN.

Werken bij
Freight Line Europe

Kijk verder

Werken bij Freight Line Europe

Freight Line Europe is een internationaal opererende transportorganisatie, gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer. Van 1 pallet tot een volledige vracht en 24 uur per dag, 7 dagen per week. We bieden tevens aanverwante diensten, zoals forwarding, op- en overslag, collectie en douaneformaliteiten. We doen dit sinds 1 februari 2020 vanuit onze prachtige nieuwe bedrijfslocatie op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk (Westland, Zuid-Holland).

Ben jij een teamspeler? Met hands-on mentaliteit?

Droom jij ook van een carrière bij een transportonderneming met een mooie en gezonde toekomst, sinds kort dus gehuisvest in een van de mooiste en modernste bedrijfspanden van Westland, met tal van aantrekkelijke mogelijkheden voor medewerkers? Een bedrijf waarin je kan groeien, gewaardeerd wordt en ook zelf kan ‘ondernemen’, mits je bereid bent te investeren in jezelf en je eigen kwaliteiten? Bekijk dan snel onze vacatures.

Spreekt een vacature je aan? Reageer dan meteen!

Spreekt een vacature je aan? Reageer dan meteen!

Online Solliciteren

Wat onze medewerkers zeggen over Freight Line Europe

Ik werk als chauffeur met veel plezier bij FLE. Ik rij in een verzorgde auto, kom op veel verschillende adressen ik heb dagelijks veel afwisseling. Ook is alles goed geregeld. Je voelt je welkom bij Freight Line Europe.

Dave

Chauffeur

FLE is een zeer professioneel en modern bedrijf en is altijd op zoek naar nieuwe kansen en dat doen we met z’n allen! Ik vind het fijn dat ik daar ook aan mag bijdragen! Doordat de werksfeer informeel is en ik werk met enthousiaste en leuke collega’s ga ik elke dag weer met plezier naar mijn werk.

Natasja
FINANCE